top of page

Spaanse Taal & Andalusië Experience Retreat bij Finca de Elma

Welkom bij een unieke ervaring waar taal, cultuur en persoonlijke groei samenkomen in het hart van Zuid-Spanje. We zijn super enthousiast om onze allereerste vierdaagse Spaanse taalcursus te introduceren, georganiseerd door Spaans Leren met Laura en Finca de Elma in het prachtige landgoed van Finca de Elma. Deze retreat biedt een unieke kans om de Spaanse taal te leren in een natuurlijke en rustige omgeving die het leerproces bevordert.


Onze Missie Finca de Elma is gelegen in de betoverende Alpujarras, een regio bekend om haar schilderachtige witte dorpjes en adembenemende berglandschappen. Het idyllische landgoed biedt twee authentieke cortijos en een campground met mooie yurts en tenten, waar gasten kunnen genieten van een onvergetelijk verblijf te midden van de prachtige natuur. Hier nodigen we je uit om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en volledig tot rust te komen.

De missie bij Finca de Elma is simpel maar krachtig: "Een toevluchtsoord waar vrijheid, verbinding en avontuur samenkomen, een plek waar je tot rust komt en bloeit."

De missie van Spaans Leren met Laura is om het leren van zo'n mooie en populaire taal te faciliteren op een plek waar mensen in een kleine groep kunnen verbinden en ontspannen in een natuurlijke omgeving. Uit studies (Krashen) blijkt dat hoe meer ontspannen een student is, hoe meer open hij of zij staat voor input bij het leren.We geloven niet dat stress en grote groepen je zullen helpen bij je leerproces, daarom combineren we onze talenten en middelen om je zelfvertrouwen in het leren van Spaans te boosten terwijl je geniet van momenten van coaching, verbinding en natuurlijk ontspanning.

Wat maakt deze Spaanse taalcursus zo uniek? 

Dit is een holistische ervaring die de Spaanse taal combineert met persoonlijke groei en culturele immersie. Hier zijn enkele aspecten die onze cursus zo authentiek en bijzonder maken:

  • Kleine Groepen en Persoonlijke Aandacht: Door in kleine groepen te werken (max.8-9 deelnemers), zorgen we ervoor dat iedere deelnemer de persoonlijke aandacht krijgt die nodig is om effectief te leren en te groeien.

  • Ervaren Spaanse Lerares: Laura Martínez, van Spaans Leren met Laura, brengt jarenlange ervaring en passie voor de Spaanse taal en cultuur. Haar lesmethoden zijn interactief en praktisch, waardoor je met vertrouwen de taal leert. Spreken staan altijd voorop. Laura heeft tien jaar gewerkt en gewoond in Nederland, dus zij kan jouw taal spreken en begrijpt jouw culturele en taalbehoeften. Ze heeft haar studies in Spanje en Nederland afgerond, waar ze de eerstegraads bevoegdheid  heeft behaald. Je kunt meer lezen over Laura's missie, visie en ervaring op haar website www.spaanslerenmetlaura.com

  • Persoonlijke Coaching: Naast de taallessen bieden we ook persoonlijke coaching door psycholoog/counselor Ellen (https://www.lifecoachellen.nl/). Zij helpt deelnemers eventuele blokkades in het leerproces te overwinnen, waardoor je het maximale uit de cursus kunt halen. Ellen biedt ook ondersteuning op andere gebieden van persoonlijke ontwikkeling, wat deze cursus tot een unieke ervaring maakt.

  • Lessen en Culturele Immersie: We gaan niet alleen met de taal aan de slag, maar ook de Spaanse cultuur proeven. Geniet van authentieke Spaanse gerechten, gezellige avonden bij het kampvuur en de wonderen van de natuurlijke omgeving. Deze Spaanse taalcursus biedt veel meer dan alleen 9 uur taallessen, want buiten deze 9 uur is Laura op het landgoed beschikbaar om met je in het Spaans te spreken (als jij dat natuurlijk wilt).

  • Vrijheid en Ontspanning: Op het landgoed zijn er diverse plekken waar je tijd voor jezelf kunt nemen, genieten van de natuur, en volledig tot rust kunt komen. Vergeet niet om je bergschoenen en je avontuurlijke geest mee te nemen, want dit is niet het vlakke land van Nederland ;)

We bieden op dit moment de mogelijkheid voor een retraite om kennis te maken met de Spaanse taal. Als je interesse hebt in deze retraite maar een ander niveau hebt, laat het ons weten. Afhankelijk van de niveaus van iedereen die interesse heeft, passen wij het niveau van de retraite aan. Dus wat je niveau ook is, aarzel niet om contact op te nemen met Laura via spaanslerenmetlaura@gmail.com.

Als je vragen hebt over de accommodatie of als je de optie overweegt om langer te blijven, raden we je aan om contact op te nemen met het telefoonnummer dat op de flyer staat. Ellen en Marko van Finca de Elma helpen je graag verder.


Een Onvergetelijke Ervaring 

We kijken enorm uit naar deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat het een prachtige en onvergetelijke ervaring gaat worden. De vorige evenementen van Finca de Elma, zoals de wandelweekenden, waren al een groot succes en we zijn enthousiast om deze nieuwe taalexperience te lanceren.

Sluit je aan bij ons op Finca de Elma en ontdek de magie van de Spaanse taal en cultuur in een omgeving die vrijheid, verbinding en avontuur omarmt. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze unieke retraite en een reis van persoonlijke en taalkundige groei te beginnen.


Tickets kopen en Annuleringsbeleid

Hier kun je het annuleringsbeleid downloaden en tickets kopen zodra je een beslissing hebt genomen: https://www.spaanslerenmetlaura.com/event-list


Meer over Finca de Elma: www.fincadeelma.com


22 views0 comments

Comments


bottom of page