top of page

ERVARING EN DIPLOMAS


In 2022 heb ik de Master "Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Taal -en cultuurwetenschappen (Spaans) - Honours Track- UTEAch" afgerond, aan Utrecht Universiteit. De U-TEACH honours track is gespecialiseerd in internationaal en tweetalig onderwijs. Tijdens deze master heb ik een schooljaar op International School Breda (International Baccalaureate) doorgebracht om mijn stage af te ronden. In 2019 heb ik een Master in literatuur, cultuur en publicatie afgerond aan Utrecht Universiteit. De naam van de master is "Literatuur Vandaag". De studie was in het Engels en Spaans en ik studeerde af met een scriptie in het Spaans over de nieuwe poëzie tendensen in sociale media. In 2014 ben ik vanuit mijn geboorteland, Spanje, naar Nederland verhuisd na het behalen van mijn bachelor diploma in de Spaanse taal en literatuur (Grado en Lengua y Literatura españolas) aan de Universiteit van Murcia.
 

Naast de Spaanse taal beheers ik ook het Engels (C1 niveau met IELTS certificaat) en spreek ik een intermediair niveau Nederlands (B1-B2 avondcursus). Ik heb ook een brede werkervaring. Als docent Spaans ben ik gediplomeerd examinator voor DELE-examens (officiële diploma’s in de Spaanse taal) en heb ik privé- en groepslessen gegeven in verschillende academies in Nederland en aan bedrijven, iets wat ik nog steeds doe. Op deze academies pas ik mij snel aan aan hun bestaande lesmethodes in combinatie met mijn persoonlijke visie en mijn eigen materiaal. Ik ben ook vrijwilliger gewest als assistent Spaans bij het Sint Janslyceum (Den Bosch). Tijdens mijn masterstage in 2019 bij het Instituto Cervantes Utrecht heb ik geholpen met de organisatie van culturele evenementen, examens en met taaluitwisselingen, onder andere.
 

DIPLOMAS

Master Diploma "Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Taal -en en cultuurwetenschappen (Spaans) - Honours Track- UTEAch" – Utrecht Universiteit (2021 – 2022).
 

– Master Diploma "Literatuur Vandaag" (specialiteit Spaans, Cum Laude) – Utrecht Universiteit (2018 – 2019).

– Bachelor Diploma in Spaanse Taal en Literatuur – Universiteit van Murcia, Spanje (2009 – 2014).

 

September 20219 - Heden

DOCENTE EN EIGENARESSE VAN SPAANS LEREN MET LAURA

September 2021 - Juni 2022

STAGIAIRE BIJ INTERNATIONAL SCHOOL BREDA

Februari 2020 - 2021

DOCENTE SPAANS BIJ VOLKSUNIVERSITEIT DEN BOSCH

September 2019 - November 2020

DOCENTE SPAANS BIJ FUENTES - ACADEMIA DE ESPAÑOL

Maart 2019 - Juli 2020

STAGIAIRE BIJ INSTITUTO CERVANTES UTRECHT

Januari 2018 - Juni 2018

VRIJWILLIGER DOCENTE SPAANS HULP BIJ SINT JANSLYCEUM DEN BOSCH

September 2015 - December 2015

DOCENTE SPAANS BIJ MOLINOS DE VIENTO AMSTERDAM

MEER INFO EN ERVARING:

bottom of page